5 juli 2015

Hållning av tal

Vi hoppas såklart att någon vill och planerar att hålla tal under festen. Vi har utsett två till lika delar briljanta som stränga toastmastrar som kommer att hålla ordning på oss alla (de är även väldigt trevliga förstås och kommer bara att bli glada om du hör av dig). Om det är så att du funderar på att yttra dig på ett eller annat sätt (här ser vi fram emot inte bara prat utan även sång, film, konst, mim, och alla former av tolkande dans) vill vi att du kontaktar någon av dessa FÖRE festen, helst senast onsdag 14/10.

Våra toastmastrar jobbar under förutsättningen att vi inte har några spontantal skrivna på en servett vid 23:14. Det du vill säga då får du väldigt gärna säga till oss face to face istället :) För hur mycket vi än uppskattar att någon skulle vilja uttrycka något till oss på vår dag, vill vi också lämna utrymme till dansgolvs-ös.

Johanna Steinwall når du på johanna.steinwall@gmail.com och Tobias Wallin når du på tobias.l.wallin@gmail.com (Tobias är den undre i bilden till höger)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar