24 september 2015

Gäster: Daniel Levin och Anna Novak

Tillhör: oss båda
Relation: Daniel är vår vän och personliga bagare, Anna hans flickvän

Om du frågar Daniel kommer han att ta äran för att vi alla ses den 17:e oktober, efter att ha spelat en nyckelroll i hoptussandet av Sussie och Tobbe. Detta hoptussande skulle bestå av ett utputt av Sussie från en taxi en sen natt 2011. Vi kommer dock att förneka detta. Hursomhelst. Daniel var en av de första att adoptera en Stockholmsförvirrad Edberg 2008 och introducera mig i Statoils sociala liv. Nere hos IT på bottenplan blev det långa kafferaster med kontorsskvaller och lucköppning efter helgerna. Tillsammans med Anette utgjorde Daniel min sociala hub under flera år i SingelStockholm, vilket inneburit aw:er, resor, fester, trams, fniss och fån en masse. Oavsett om Daniel verkligen har del av det soon-to-be Edbergska giftermålet har han varit en nära vän och kompanjon under hela resan. "Ni båda förtjänar bättre" sa han i början, men jag tror att även han numera ser att vi båda är bättre ihop än isär.
Idag är Daniel vår mest frekvente besökare hemma och han fick nyligen den prestigefyllda utmärkelsen Världens bästa husvakt efter sin insats med sju sorters kakor och en fylld kyl vid återkomsten hem efter tre veckors semester.

Med sig på bröllopet tar Daniel Anna, en relativt nytillkommen bekantskap som vi redan tycker mycket om. Inte bara för att hon hjälper oss äta upp Daniels massiva kakleveranser utan också för hennes frispråkighet, roliga anekdoter och att hon är en perfekt roadtrip-partner.

Fråga Daniel om: bakning, segling, safari i Afrika, Västerås, finalplatsen i TZSO.
Fråga Anna om: Boxning, segelsemestrar och om hon någonsin lagat samma mat två gånger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar