4 oktober 2015

Två veckor kvar

Nu är det sannerligen inte långt kvar. Mindre än två veckor för att vara exakt och vi hoppas att du är lika taggad som vi är!

Nedan följer lite bra-att-ha-info inför den 17e, vissa saker är nya och andra är lite upprepning för påminnelsens skull. Om du har några frågor eller funderingar som inte täcks nedan; tveka inte en sekund att höra av dig till oss!

Ok, då kör vi:

  • Hålltider. Dörrarna till Winterviken öppnas klockan 17.00 och vi räknar med att starta igång kvällen med vigsel ca 17.15. Vi får sen vara kvar till kl 02.00 så festen kommer inte hålla på längre än så.
  • Transport. Till och från Winterviken (adressen är Vinterviksvägen 60) tar ni er lättast med taxi från innerstan, resan tar ca 5-10 min. Det går även att åka tunnelbana till Aspudden men då är det en ca 20 min lång promenad sista biten. Som vi tidigare skrivit om är det härligt, ekonomiskt och klimatsmart att dela taxi med andra gäster, så gör gärna det.
  • Presenter. Som tidigare kommunicerats undanber vi oss presenter på vår bröllopsdag utan hänvisar istället till våra alternativa gåvoformer. Läs mer här.
  • Ytterkläder / skor. Vi kommer att vara på ett och samma ställe under hela kvällen, och vi kommer att vara inomhus. Du behöver alltså inte ladda med galoscher, mössor eller dunjackor.
  • Brunchen. Som i själva verket inte blev en brunch. Och inte heller en dagen-efter-fika som vi hade tänkt. Du är alltså fri för valfritt hop och lek på söndagen innan du eventuellt åker hemåt. 

Till sist. Om du sitter och undrar om vi har skrivit och publicerat din gästinformation ännu så är svaret JA! Utredning pågår fortfarande om vems briljanta idé det var att skriva presentationer om 119 gäster, men nu är det gjort. Vi ber också om ursäkt för utbredda stölder av era Facebookbilder.
Läs allt om dig själv och dina fellow gäster här under.

Till allra sist... Vi är superglada att du vill komma på vårt bröllop och vi ser SÅ mycket fram emot den 17e!

Kram från Sussie o Tobbe

Sussie: 070-429 69 25
Tobbe: 070-429 60 97
sussieotobbe@outlook.com
sussieotobbe.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar